Truineer Nieuws melden?

Wij vernemen het overlijden van Jules Elen

Wij vernemen het overlijden van Jules Elen, o.m. gewezen voorzitter van KSTBB. Team Truineer wenst de familie veel sterkte toe en betuigt hen zijn innige deelneming.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Wij nemen afscheid de heer Jules ELEN Dit meldenu: echtgenoot van mevrouw Jenny PLETSERS Jenny ELEN-PLETSERS Geboren te Sint-Truiden op 24 maart 1934 en overleden op september 2023. echtgenote Benny Danny en Linda ELEN- Evy Frank, Maite, Kim, Emme, Puk Maureen LEN-DOUMEN Dunja Sven, Yule Tighe lanto en Wouter ELEN De afscheidsviering zal plaatshebben Carine intieme familiekring. zijn kinderen en achterkleinkinderen Zijn schoonbroer, schoonzussen neven en nichten. Met dank aan thuisverpleging Duclé. Gelegenheid tot groeten het funerarium Eraerts, Kazelstraat Sn-Truiden, vrijdag 22 september van 8.30 ot 9.00 uur, ngang Rouwadressen: Tomstraat 24, 3800 Sint-Truiden Trudobron 3800 Sint-Truiden Condoleren: an:www.uitvaartzorg-eraerts.be