Truineer Nieuws melden?

Seafood BBQ workshop bij Aveve Kris Marguillier

Wilt u meer uit uw barbecue halen? Volg dan eens een inspirerende workshop bij Aveve Brustem!

Tijdens deze workshop leert u onder leiding van een gerenommeerde en gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën. Vergezeld van een hapje en een drankje toont een getrainde professional u tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe u een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunt bereiden. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod maar krijgt u ook nuttige tips over o.a. het aansteken, onderhoud en praktische accessoires.

wanneer: vrijdag 20 september
start: 18.00 uur
prijs: 84,95 euro
inschrijven: voor 18 september in onze winkel  (Vliegveldlaan 50 – 3800 Brustem)