Truineer Nieuws melden?

oproep: verloren politiepet en armband

Patrick Mombaers stuurde ons volgend bericht:

Jullie zullen nu ook wel stilaan weten dat ik veel bezig ben met de vaderlandslievende verenigingen van de stad Sint-Truiden en daarbuiten. Zondag 03 sept 2023 om 10u moest ik een herdenkingsplechtigheid bijwonen aan de kapel van de Weerstand in Rotem. Tussen de tijdspanne van 07.30u en 08.50u ben ik mijn politiepet en driekleurige armband verloren op of ergens tussen de OLV hoofdkerk en de Stapelstraat te Sint-Truiden!
Het gaat hier over een officieel stuk van een politie uniform ( zie foto ) en de driekleurige armband met de badge van Geheim Leger en van NCPGR –
Deze armband is van zeer hoge emotionele waarde voor mij gezien deze nog van papa zaliger is geweest!
Ik hoop dat er een ” eerlijke vinder ” mijn zaken heeft gevonden en ze binnenbrengt bij de politie of hij/zij kan mij contacteren ?
Alvast bedankt voor de medewerking en misschien om het ook te delen op facebook onder vrienden en kennissen!

Patrick Mombaers
mombaers.patrick@gmail.com
0485665479