Truineer Nieuws melden?

Nina geeft met veel pijn in het hart forfait voor WK in Antwerpen

Pech voor Olympisch Kampioen Nina Derwael. De schouder is afgelopen vrijdag uit de kom gegaan waardoor ze niet kan deelnemen aan het WK in Antwerpen. Lees hier haar reactie.

© Facebook Nina Derwael

Reactie Nina Derwael
“Met veel pijn in mijn hart wil ik jullie ook via deze weg laten weten dat ik jammer genoeg het WK in Antwerpen aan me voorbij zal moeten laten gaan. Ik heb er alles aan gedaan maar het lot heeft anders beslist. Afgelopen vrijdag is aan brug mijn schouder uit de kom gegaan met dus als gevolg dat ik net zoals in 2013 het WK in ons eigen landje vanuit de tribunes zal meemaken. Het is een kinderdroom die uit elkaar valt en ik kan het op dit moment nog moeilijk vatten.

Bedankt alvast voor alle lieve berichtjes die ik al heb mogen ontvangen.”