Truineer Nieuws melden?

Nieuwe verkeersregeling in Metsteren

Vandaag ging de nieuwe verkeersregeling in Metsteren in voege. Wie van Metsteren richting Gorsem-Dorp wil rijden moet aan café het Pannenhuis linksaf op de Rummenweg. Na 200 meter op de Rummenweg moet men dan rechtsaf op de Nonnemielenseweg tot aan Gorsem-Dorp. Wil je van Gorsem-Dorp naar Metsteren, dan kan dat zoals vroeger, maar vanaf het laatste huis van de Metsterenweg is het éénrichtingsverkeer. De bijgevoegde foto’s maken één en ander duidelijk. Wij stelden vast dat amper de helft van het verkeer rekening hield met deze nieuwe maatregel. Als daar maar geen boetes en/of ongelukken van komen!

© Tony Tachelet

Eénrichtingsverkeer op de Nonnemielenseweg vanaf de Rummenweg

Na de laatste woning van de Nonnemielenseweg, verboden doorgang richting Rummenweg

Nonnemielenseweg tweerichtingsverkeer vanaf Gorsem-Dorp tot aan de laatste woning

Metsterenweg vanaf Gorsem-Dorp tweerichtingsverkeer tot aan de laatste woning, daarna éénrichtingsverkeer