Truineer Nieuws melden?

Kom jij kijken hoe ‘ik de Lotto win?’

De familie Dierickx is klaar voor de 7 laatste voorstellingen van de komedie ‘Als ik de LOTTO win!’ en dat doen we op 11 achtereenvolgende dagen. En u kan er nog bij zijn!! www.deroxy.be. 28-29-30 sept en 3-6-7-8 okt.

Als ik de lotto win

Roxy Theaterproducties

Dirk ligt serieus onder de sloef. Zijn vrouw en dochter hebben het thuis voor het zeggen. Dirk is wat hen betreft alleen goed om te gaan werken, centen binnen te brengen en het huishouden te doen. Zelfs bij de voorbereidingen van het huwelijk van zijn dochter heeft Dirk niks in de pap te brokken. Meer nog: de nieuwe schoonfamilie kijkt ook al neer op Dirk, want zij hebben geld. Veel geld! En dat kan van Dirk niet gezegd worden…
Om toch nog een sprankeltje hoop in zijn leven te hebben, speelt Dirk wekelijks op de Lotto. Hij droomt regelmatig weg van wat hij met al dat geld zou kunnen doen, mocht hij ooit de grote pot winnen. Maar ja… hoe groot is die kans?
Groot genoeg, zo blijkt….

Met Romain Bamps, Gunter Reniers, Cindy Vangeffelen, Yves Caspar, Saskia Dierickx, Céline Corthaut, Steve Michiels en Lotte Swartebroekx

Tekst : Ruud De Ridder