Koen Francis, voorzitter van Horeca Sint-Truiden, staat mee achter dit initiatief. “Ik zet graag mijn
schouders onder dit opleidingsproject, omdat onze sector versterking nodig heeft. We leren met plezier
de kneepjes van het vak aan, aan gemotiveerde mensen met weinig tot geen ervaring, zodat zij nadien in
onze mooie sector aan de slag kunnen.”
De cursisten leren tijdens de opleiding alles wat een startende keukenmedewerker of hulpkok nodig heeft
om nadien te gaan werken in de horeca. Van de mise-en-place en het fijnsnijden van groenten en fruit,
tot uiteenlopende technieken om vlees, gevogelte, vis en nagerechten op een juiste manier te bereiden.
Bovendien leren ze ook om al deze gerechten mooi te presenteren.
Wil je graag overheerlijke verse pastagerechten, lekkere malse stoofpotjes, een dame blanche met
zelfgemaakt roomijs en nog zoveel meer leren bereiden én hier je beroep van maken? Schrijf je dan snel
in via deze link of contacteer Pedro Mineur via 0475 41 98 19 of pedro.mineur@horecaformavlaanderen.be