Truineer Nieuws melden?

Horses & Dreams t.v.v. hippotherapie

Trail Horses Best in Hoepertingen brengt nu zaterdag 23 september de paardenshow Horses & Dreams ‘Feel the magic’ ten voordele van hippotherapie. Paarden zijn goede partners in therapie. Ze verbeteren het zelfvertrouwen, verhogen het zelf – en lichaamsbewustzijn, creëren ontspanning, geven emotionele ondersteuning en verminderen angst en agressie.

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, paard, broek en , met de tekst TRAIL HORSES SBEST Belgium Stelt voor Bijzondere show gebracht door Bijzondere ruiters op Bijzondere paarden ter nagedachtenis van een Bijzondere persoon Horses & Dreams Feel The Magic Zaterdag 23 september 2023 Sint-Truldersteenweg314 Hoepertingen (Ineoverdkfie) Programma: Gratis toegang vanaf 15 uur 15u tot 16u: Ponygewenning 16u tot 18u: Ponyritjes 19u: Show "Feel The Magic" Doorlopend springkasteel & kindergrim Doorlopend dessertbuffet Mobiele Frituur Opbrengst t.v.v. werking van de hippotherapie. Heidi: 0477 heidi.vermeylen@gmail.com