Truineer Nieuws melden?

Halve eeuw CC de Bogaard

50 jaar CC de Bogaard, ’t is feest, met dit weekend een mooi programma.

โ€ข๐—™๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ met Carlo Willems, Christophe Elen & talrijke Truiense muziekvedetten
โ€ข๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐˜€๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐—ฑ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด met doorlopend ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ฐ๐—ฒ๐˜€, ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ๐˜€ en gratis taart. Wij trakteren, dus vrije toegang!
โ€ข๐—ญ๐—ผ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐˜€๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ท๐—ฒ met ๐— ๐—ฎ๐˜‚๐—ฟ๐—ผ ๐—ฃ๐—ฎ๐˜„๐—น๐—ผ๐˜„๐˜€๐—ธ๐—ถ, ๐—ฉ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐—น๐˜€๐—ธ๐˜†, Intige Taluure en meer zottigheden!
โ€ข๐—˜๐˜…๐—ฝ๐—ผ ๐—ช๐—ถ๐—น๐—ฑ ๐—”๐—ฝ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜€ met ๐—–๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—–๐—ผ๐—ผ๐—น๐—ฒ๐—ป, ๐—›๐˜‚๐—ด๐—ผ ๐——๐˜‚๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐˜‚ en beloftevol beeldende artiesten
โ†’Ontdek het volledige programma via www.debogaard.be