Truineer Nieuws melden?

Feestelijk openingsconcert 50 jaar CC De Bogaard

Kom jij ook naar het unieke feestelijk openingsconcert naar aanleiding van een halve eeuw CC De Bogaard?

Carlo Willems stelde speciaal een band samen met topmuzikanten uit eigen streek. Zij begeleiden Truiens zangtalent uit diverse genres en generaties voor een verrassend en gevarieerd programma met hits van vroeger en nu. Gastheer Christophe Elen leidt de avond, in een regie van Peter Preuveneers, in kundige en charmante banen.
Muzikale leiding: Carlo Willems
Band: Carlo Willems – Bart Vandermeulen – Karl Stroobants – Mark Knuts – Steven Hellemans
Gastheer: Christophe Elen
Gastmuzikanten: Carola Vrancken – Conrad Nuyts – Debby Termonia – Eric Dello – Frans Vanbekbergen – Freddy Davis – Jolan Renson – Kathleen Smolders – Kris Beets – Laura-Anne Cornelis – Lisa Lefèvre – Marco Lenaerts – Mayte Levenbach – Phil Kevin – Thomas Vanmechelen
Regie: Peter Preuveneers
Geluid: Johan Bessemans
Vrijdag 22.09.23 om 20:15u
Schouwburg
€15/12 (-26j of 5 UiTPASpunten)