Truineer Nieuws melden?

Een actie die blijft hangen

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in Gingelom pakt de partij ‘Graag’ uit met haar ‘Graag Respect’ campagne.

De inwoners van Gingelom kregen onlangs een flyer in de bus met een niet alledaagse inhoud. ‘Graag Welkom of Graag Respect’. Afzender van deze opmerkelijke boodschap bleek ‘Graag’ te zijn. Een nieuwe partij gevormd door #Leef, CD&V en NVA, samen goed voor 48% van de kiezers. Met deze actie wil men om op een respectvolle manier aan campagne doen.

“Door middel van dit stickertje kan men aangeven of men al dan niet openstaat voor een huisbezoek. Veel mensen vinden het leuk om de kandidaten en het programma te ontdekken, die kleven dan ‘Graag Welkom’ op hun bus. Anderen worden liever niet gestoord. Bij mensen waar een stickertje ‘Graag Respect’ ophangt, wordt dan ook niet aangebeld,” aldus Kristof Schiepers van Graag Gingelom