Truineer Nieuws melden?

De wind liet het afweten

Gisteren volgden we het team van ‘Admiral Ballonvaarten’. Het team onder leiding van René Mathei bracht op het Speelhof alles in gereedheid om rond 18h15 van de grond te gaan. Slechts een klein zuchtje wind zorgde ervoor dat de ballon amper vooruit ging. Een uur later raakte de ballon net niet aan de voetbalvelden van Kortenbos om daar te landen. Uiteindelijk zag piloot René Mathei geen andere mogelijkheid dan te landen in een perenplantage in de buurt van domein Nieuwenhoven. We waren getuige van een sterk staaltje van stuurmanskunst, en met de hulp van het ganse team kon men de ballon veilig op een nabijgelegen weiland landen.

Heb jij ook zin om een ballonvaart te maken, dan kan je alle info vinden via onderstaande link:

http://www.admiralballooning.be/nl_home.php

© Tony Tachelet