Truineer Nieuws melden?

Clockempoortje viert houten jubileum met twee feestweken

Natuurwinkel Clockempoortje In de Clockemstraat, vlak bij de Grote Markt van Sint-Truiden, viert zijn houten jubileum. Precies vijf jaar geleden namen Maren Delwiche en Tim Sampermans de fakkel over van oprichtster Yvette Pletsers. Die mijlpaal wordt binnenkort gevierd met twee feestweken vol belevingsmomenten en kortingen. “We willen iets doen om onze klanten te bedanken voor de voorbije vijf jaar”, klinkt het bij zaakvoerster Maren.

Op 1 augustus 2018 maakte Sint-Truidens oudste natuurwinkel een doorstart. “Ik ben altijd gebeten geweest door gezond leven en gezonde voeding. Toen de mogelijkheid zich voordeed om Clockempoortje over te nemen, twijfelde ik geen seconde”, vertelt Maren. “Plots staan we alweer vijf jaar verder. Het was een intense periode met veel hoogtepunten en uitdagingen. Denk maar aan de twee coronajaren. Intussen lanceerden we ook een webshop waardoor we klanten altijd en overal kunnen bedienen. Dat we er altijd voor blijven gaan, is voor onze trouwe klanten en dus willen we samen met hen vieren tijdens ons Clockemfeest.”

Twee feestweken

Van dinsdag 5 tot en met zaterdag 16 september valt er van alles te beleven bij Clockempoortje. “Elke dag van ons jubileumfeest heeft een duidelijk thema. Onze klanten kunnen zich onder meer verwachten aan gratis proeverijen met het lekkerste dat we te bieden hebben. Daarnaast nodigen we ook verschillende experten uit in onze winkel voor productdemonstraties en workshops. Van natuurlijke cosmetica tot voedingssupplementen, alles komt aan bod. We willen vooral voor beleving zorgen. Daarmee maken we het verschil ten opzichte van ketens. Bij ons komt de klant en zijn koopervaring op de eerste plaats.”

Elke dag unieke kortingen

Ook koopjesjagers komen aan hun trekken tijdens het Clockemfeest. “Boven op de gratis workshops, demonstraties en tastings hebben we nog een extraatje in petto. Zo geniet je op elke themadag ook nog eens van specifieke kortingen op de betreffende producten. In onze winkel én in de webshop”, besluit Maren.

Clockemfeest gaat door van dinsdag 5 september tot en met zaterdag 16 september

Adres: Clockemstraat 14, 3800 Sint-Truiden

Meer info: www.clockempoortje.be