Truineer Nieuws melden?

Burchtsite in Brustem gesloten

Nadat ze vrijdag officieel werd geopend is de Burchtruïne in Brustem opnieuw gesloten.

Omwille van de veiligheid werd beslist de site voorlopig gesloten te houden. “Doordat de hoofdaannemer de oplevering van de werken meermaals uitstelde, kregen de mensen van het stadswerkhuis slechts twee dagen voor de verdere afwerking van de site en het afbakenen van een veilige perimeter. Een onmogelijke opdracht”  luidt het bij de betrokken dienst.

Opnieuw toegankelijk eind september

De stad voorziet het einde van de werken in functie van de veiligheid tegen eind september, alsook het wegnemen van de hekwerken. Op vraag van burgemeester Kempeneers wordt er een bijkomende datum geprikt, waarbij alle bewoners van Brustem worden uitgenodigd om dit moment te duiden en waarbij ook de plannen voor de nieuwe speeltuin worden toegelicht.