Truineer Nieuws melden?

24 uren van Velm ten voordele van het kinderkankerfonds

Samen met wat vrienden van Velm organiseren Sven Declercq en Raf Dignef op vrijdag 8 september en zaterdag 9 september een 24 uur durende benefiet t.v.v. het kinderkankerfonds! Het evenement vindt plaats in de parochiezaal te Velm.

We beginnen vrijdag 8 september om 16 uur met het openen van een pop-up café waar men aan democratische prijzen een lekker pintje en andere dranken kan nuttigen. Er is dan de mogelijkheid om aan nagelkloppen te doen. Wie graag een balletje trapt kan deelnemen aan tafelvoetbal en wie het wat rustiger aan wil doen kan een spelletje kaarten. Dit café blijft open gedurende de hele 24 uren.
Voor wie een klein hongertje heeft, zijn er verse hamburgers tussen een broodje, een croque uit het vuistje of een boterham met kipkap.
Vanaf 20 uur zal er een open darts tornooi plaatsvinden. Ook hier is iedereen van harte welkom. Met geld- en andere mooi prijzen hopen ze op een talrijke opkomst. Amusement is hier prioriteit!
Na het dartstornooi ruimen we plaats voor een super lekker en uitgebreid ontbijt. Ze verwelkomen jullie met een glaasje prosecco om nadien aan te schuiven aan het buffet. Men kan genieten van fruitsap en koffie maar ook van koffiekoeken, vers brood, verschillende soorten broodjes, beleg (kaas, hesp, salami, choco, confituur,..), spek en eieren en nog veel meer.
Voor dit lekker en uitgebreid ontbijt vraagt men slechts 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen tot 12 jaar.
Men dient zich hiervoor wel op voorhand in te schrijven en dat kan door het bedrag over te schrijven naar het volgende rekeningnummer : BE98 1448 9814 3793.
Als vermelding zet je je naam en het aantal personen.
Na het ontbijt kan je nog wat bijpraten in ons café.
Om de 24 uren af te sluiten gaan we er een kleine kindernamiddag van maken. De springkastelen hebben er alvast zin in!
Na het betalen van onze onkosten zal elke overgebleven euro integraal naar het KINDERKANKERFONDS gaan.
Wij hopen op een talrijke opkomst om alzo de kinderen met deze vreselijke ziekte te kunnen helpen!
De vrienden van Velm
https://www.facebook.com/events/3624671171094750