Truineer Nieuws melden?

20ste Oppenheimers Oktoberfeest

Na geslaagde deelnames aan de Monumentenrun, verjaardagsfeest CC De Bogaard en de cultuurmarkt, zijn de Oppenheimers meer dan klaar voor hun eigen Oktoberfeest op zondag 1 oktober.

Traditiegetrouw richt de Oppenheimer Blaaskapel ook dit jaar weer hun grandioos Oktoberfeest in, en dit voor de 20ste keer reeds.

Op zondag 1 oktober krijgen we een Haspengouwse primeur, dan komt immers de gloednieuwe tirolerformatie 4-er Blech langs. Dit fantastische kwartet wirtshausmusikanten heeft in korte tijd al een serieuze reputatie opgebouwd en brengen de typische en zeer fijne biergarten muziek. Deze zomer speelden ze zelfs in het befaamde “Hofbräuhaus“ in München. De Oppenheimers zijn dan ook ontzettend blij dat ze deze topmuzikanten kunnen verwelkomen op hun Oktoberfeest. De hoofdact zijn natuurlijk De Oppenheimers zelf die op hun eigen, onnavolgbare manier hun lustige muziek brengen. Speciaal voor deze 20ste editie hebben ze ook een lokale bekendheid uitgenodigd. De Stevie D’s Band zal tussendoor de zaal in vuur en vlam zetten. 

 

Natuurlijk zal je de befaamde halve liters kunnen nuttigen in de al even bekende Oppenheimer 1/2 liter pot. Waar bier vloeit moet er ook iets te eten zijn, hun eigen keukenchef ‘Willy Worst’ zorgt voor lekkere en authentieke Bratwurst. De eigen keuken zorgt voor bokes met spek of een lekker stukje Appeltaart.

 

Niets houdt jullie tegen om, als het kan in gepaste klederdracht, een bezoekje te brengen aan het 20ste Oppenheimers Oktoberfeest.

 

Zoals steeds is de ingang gratis

Deuren openen om 13u00

Meer info op hun website www.oppenheimers.be