Truineer Nieuws melden?

20 verenigingen omarmen de Après-ski, inschrijven niet meer mogelijk

Onlangs lanceerde de organisatie de oproep tot inschrijven voor de Après-ski die terug doorgaat op de Grote Markt in Sint-Truiden op donderdag 28 december. “Liefst 35 lokale verenigingen hebben zich aangemeld, de 20 deelnemende verenigingen zijn allemaal enthousiast en vertegenwoordigen zo’n 5.000 leden. We zijn overweldigd door de massale belangstelling en het snelle inschrijven van verenigingen uit alle hoeken van de regio. De inschrijvingen zijn nu officieel gesloten, aangezien alle beschikbare plekken zijn opgeëist. Dit belooft een onvergetelijke editie te worden”, klinkt het enthousiast bij Peter en Boris van de Après-ski. “Begin oktober hebben we een informatievergadering en daarna maken we bekend wie allemaal deelneemt. Het belooft een knaller te worden. Al meer dan 2.500 mensen tonen interesse op het Facebook-event.”