Truineer Nieuws melden?

Vier STRC’ers naar Polen voor EJK Lifesaving

Vanaf maandag nemen vier STRCers met name  Mirte S’heeren, Matisse Croes, Mathijs Vanlaer en Aiko Knuts deel aan het Europees Jeugdkampioenschap Lifesaving in Polen. Team Truineer wenst hen alle succes toe.

 

Vrijdag wordt een lange reisdag, de 1000 km naar het Poolse Gorzów Wielkopolski moeten dan overbrugd te worden. Op zaterdag en zondag hebben de atleten de laatste mogelijkheden om het wedstrijdbad te leren kennen en nog wat specifiek te oefenen op hun wedstrijdonderdelen. Vanaf maandag beginnen ze eraan. De eerste 2 dagen staan in het teken van de zwembadproeven, de specialiteit van onze 4 atleten.

Op woensdag staat er dan weer een reisdag op het programma naar de kuststad Międzyzdroje. Donderdag, vrijdag en zaterdag gaat de wedstrijd verder met de open water proeven en zondag keert de Belgische delegatie terug huiswaarts.