Truineer Nieuws melden?

Velm VV 2023-2024

De ploeg in provinciale die we naast VV Zepperen-Brustem dit seizoen zullen volgen. Velm VV, een club met een duidelijke ambitie, meedoen voor de promotie in 3de provinciale A.

Van L nr R
Boven :
Koziel Joeri (T1) – Aidans Nicolas – Bache Wout – Patyn Maxim – Elen Max – Brans Wout – Musella Umberto – Francois Rien – Vanlessen Alexander – Lannoo Toon – Cockx Yani – Vanmarsnille Arne – Priemen Pelle – Van Hool Patrick (T2)
Onder :
Houben Tuur – Meys Jonas – Vrancken Samuel – Berghmans Amaury – Bils Bernd (GK) – America Dieter – Vandevelde Wannes – Debras Kenneth – Bronckaerts Joost
Ontbreken op foto :
Brouckmans Vince – Hoebrechts Glenn (GK) – Aidans Cedric – Berwaers Jeroen – Bex Andy – Cocquit Rickert – Delanaye Louis – Detraux Pieter-Jan – Dewael Seppe – Ghysen Arne – Herbots Kobe – Ilsbrouckx Lucas – Permentier Arne (GK) – Permentier Koenraad – Van Hool Giel