Truineer Nieuws melden?

Uitkit voorgesteld

STVV heeft de truitjes voor buitenshuis voorgesteld. Ze zijn identiek aan de thuisshirts, op twee belangrijke details na: de zwarte kleur en het gegeven dat er aan de binnenkant geen samouraimasker blinkt.

Kanaries in zwart-goud op verplaatsing

Zondag aanstaande speelt STVV haar eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen. Naar aanleiding van de verplaatsing naar Kortrijk lanceren de Kanaries vandaag hun nieuwe uitshirt.

STVV kiest daarbij voor de stilaan vertrouwde combinatie zwart-goud, die de jongste jaren heel geliefd werd onder haar supporters. De zwarte kleur vertegenwoordigt de Haspengouwse no-nonsense mentaliteit, terwijl de gouden accenten passen in de feestelijke sfeer van het jubileumjaar.

Vanaf vandaag in de webshop, vanaf vandaag in de Fanshop
🔗 Bestellen kan via: bit.ly/3YiaIVo