Truineer Nieuws melden?

Truiense herfstopendeur

Op zondag 17 september organiseert middenstandsvereniging ‘Shop & The City’ de jaarlijkse Herfstopendeur in Sint-Truiden. De winkels zijn dan geopend in de namiddag van 14u-18u. Zoals steeds zorgt Shop & The City Sint-Truiden voor de nodige randanimatie in het stadscentrum tijdens deze koopzondag.

  • De shoppers maken kans op het winnen van een Riviercruise voor 2 personen van De Blauwe Vogel.
    Scannen met de Shop & The City kaart is dus een must deze koopzondag, uit alle scans van die dag wordt de winnaar van de Riviercruise geloot.
  • De Groenmarkt wordt omgetoverd tot een groot Krijtfestijn waar Truiense verenigingen (Chiro’s, Scouts,…) strijden voor het winnen van de krijtwedstrijd en zo hun vereniging een leuke activiteit bezorgen én een leuke activiteit met de groep kunnen winnen (dit alles geanimeerd door Partyplan).