Truineer Nieuws melden?

STVV krijgt nooit vat op Cercle: 0-2

De eerste helft kunnen we snel samenvatten. Cercle Brugge zette hoog druk, STVV had heel veel moeite om onder die druk uit te voetballen. Het leverde geen van beide ploegen grote kansen op. De tweede helft dan. Zelfde spelbeeld. Maar deze keer brak het STVV zuur op. Somers en Denkey ronden twee mooie combinaties doorheen de Truiense defensie makkelijk af. 0-2 na nog geen 70 minuten. De match leek gespeeld. STVV probeerde het nog met een laat slotoffensief. Maar ook dat leverde buiten een kans voor Hashioka en een bal van Ito op de paal niks meer op. Daartegenover stond nog, van de kant van Cercle, in één fase paal en lat en bovenop een redding van Smets op de lijn.  Daar bleef het bij. 0-2 dus, een terechte overwinning voor de bezoekers.

© Özgür, STVV