Truineer Nieuws melden?

STVV gaat voor Algerijn Akram Bouras (21)

Het huiswerk van STVV is ondanks zes op zes nog niet gedaan. In afwachting van een scorende spits heeft het bestuur ook zijn oog laten vallen op het Algerijnse talent Akram Bouras, een speler die op verschillende posities uit de voeten kan en uitkomt van de Algerijnse topclub CRB uit Algiers.

© YT

Bouras is 21, 1,84 meter groot, en eigenlijk een verdedigende middenvelder die ook centraal achterin aardig uit de voeten kan. Logische zoektocht, want centraal achterin is de spoeling alles samen vrij dun. Hij geldt als één van de grootste talenten in zijn thuisland, doorliep de nationale jeugdelftallen en is nu lid van de Algerijnse U23.

Hij komt uit voor CR Belouizdad uit Algiers, de topclub van Algerije.  Op het palmares: negen Algerijnse kampioenstitels , acht Algerijnse bekers , één League Cup ,twee Algerijnse Supercups en drie Maghreb-bekers voor kampioensclubs.

Ook Charleroi zou geïnteresseerd zijn, als Zorgane vertrekt. Maar dat lijkt nu niet meer onmiddellijk aan de orde.