Truineer Nieuws melden?

Stunt: Monumentenrun loopt door Monroe

Voor de 8ste Monumentenrun staat er een verrassing (en stunt) op het menu: lopen doorheen Monroe.

Monroe opende in 1964 in Sint-Truiden zijn eerste fabriek en innovatiecentrum in Europa. Met ongeveer 1100 werknemers speelt Monroe vandaag nog altijd een belangrijke rol in het leven van heel wat inwoners uit Sint-Truiden en omstreken.
Zowel de lopers van de 6km en 10km kunnen dit monument op een unieke manier ontdekken! 🏃‍♀ī¸đŸƒ
✅Laat je verrassen door verschillende animaties en lichteffecten die op de site voorzien worden đŸ”Ĩ
🚗Monroe is ÊÊn van de bekendste en vertrouwdste merken binnen de automobielindustrie wereldwijd, en biedt wereldwijd innovatieve oplossingen voor beter rijgedrag van de originele ingebouwde onderdelen en voor reserve-onderdelen – inclusief schokdempers, veerpoten en componenten van stuurinrichting en wielophanging.
schrijf je in via www.monumentenrunsinttruiden.be