Truineer Nieuws melden?

Redbull Leipzig-STVV: 4-0

Fink liet tegen Leipzig -met nagenoeg een basisploeg- enkel spelers opdraven die tot nog toe weinig aan spelen toe kwamen. Het leverde éénrichtingsverkeer op, met een 4-0 als resultaat. Twee keer Benjamin Seško, twee keer Dani Olmo, en met een opvallende rol voor Timo Werner die tekende voor twee assists.

STVV -met een basis die totaal verschilde van die van Standard- was geen partij voor Leipzig dat met nagenoeg al zijn vedetten (Xavi, Raum, Sesko, Werner, Olmo…) aan de match begon. STVV verdedigde zich met hand en tand maar vond geen antwoord op de creativiteit en afwerking van de Duitsers die nagenoeg 45 minuten lang kampeerden op de helft van hun tegenstander. 3-0 bij de rust.

Zelfde spelbeeld in de tweede helft ook al talmde Okazaki net iets te lang om de 3-1 binnen te leggen. Tot Seško in minuut 7″ ook zijn tweede van de middag met de schouder tegen de netten duwde. Laat nu net STVV wat grimmiger beginnen spelen. Maar dat veranderde geen zier aan het spelbeeld. Leipzig bleef proberen, STVV probeerde de aanvalsgolven met wisselend succes te stoppen.

 

Doelpunten: 14′ Seško, 37′ Olmo, 41′ Olmo, 73′ Seško,

 

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, playing soccer, American football spelen en , met de tekst vs LEIPZNG JTVV S I N U 21 BLASWICH 2 SIMAKAN 4 ORBAN 7 OLMO 8 HAIDARA 11 WERNER 20 XAVI 22 RAUM 30 SESKO 39 HENRICHS 44 KAMPL