Truineer Nieuws melden?

Nog even geduld

Het nieuwe seizoen van de Roxy is in zicht. Reserveren kan vanaf zaterdag 19 augustus via de site. (of 26 augustus aan de ticketbalie). Het volledige programma staat online vanaf 10 augustus. Rond die tijd worden ook de seizoensbrochures verspreid. De foto verraadt alleszins de eerste en de laatste productie.

.RESERVEREN VIA www.deroxy.be
Het wordt trouwens ook eenl héél plezante kerst dit jaar!
In december herneemt De Roxy we de succesproductie “JEZUS, MARIA, JOZEF”, een hilarische kerstkomedie van Yves Caspar.
Niet alleen met Gunter Reniers en Yves Caspar, maar o.a. ook met bekende kleppers als Marilou Mermans (o.a. bekend als Moeder Lisa uit “Lili & Marleen), Lynn Van den Broeck (Viv uit “Thuis”), Monika Van Lierde (dokter Ann uit “Thuis”) en Thomas De Smet (presentator op KETNET).
Deze succesvolle kerstkomedie was dertien jaar geleden één van de eerste stukken die Yves schreef. Intussen werd “Jezus, Maria, Jozef” al met veel succes gespeeld door gezelschappen in heel Vlaanderen. Hoog tijd nu voor een terugkeer naar Sint-Truiden!

 

Kan een afbeelding zijn van 8 mensen en , met de tekst THEATER DE ROXY JEZUS EEN HARTVERWA RMENDE KERST KERSTKOMEDIE VAN YVES CASPAR MARIA, JOZEF MARILOU YVES GUNTER MONIKA CHARLY LYNN MERMANS CASPAR RENIERS VANLIERDE TIMMERMANS VAN DEN BROECK JULIE HOTTAT THOMAS DE SMET 08/12/23 T.E.M. 28/12/23 THEATER DE ROXY RIJSCHOOLSTRAAT51 TRUIDEN®