Truineer Nieuws melden?

Lovende reacties voor The Hair Factory na vernieuwing

Sinds begin mei is het kapsalon The Hair Factory in de Gazometerstraat helemaal vernieuwd. Nieuwe vloer, meer lichtinval, unieke neon en anders ingericht. “We bestaan sinds 1984, doorheen de jaren verandert de wereld. Daarmee dat ook wij investeren in onze zaak. Maar 1 ding blijft onveranderd: wij willen kwaliteit aanbieden. Onze missie is om uw haar mooi te maken en dit op de meest creatieve manier”, aldus een tevreden Freddy en Genevieve van The Hair Factory.

© The Hair Factory

Keuze voor de toekomst
Samen met de expertise van Moose hebben we gekozen voor het exclusieve en trendy merk R+Co. Moose stelt zijn expertise ter beschikking zodat wij u altijd de beste oplossing kunnen bedienen met centraal uw gezondheid. Dat combineren we met de juiste resultaten: wij kiezen voor een kwalitatief, innovatief en hoogstaand concept. Het merk R+Co is uniek en voldoet aan de juiste kenmerken om perfecte resultaten én hedendaagse looks te creëren.”

Unieke creatie van de vloer
“Ons salon kreeg een hele make-over. Grote foto’s, unieke neon van The Hair Factory (zie foto) en speciale vloer. We zijn echt trots op het resultaat. De reacties zijn lovend. Wij zijn klaar voor de toekomst. Een mooie look creëren die perfect uw persoonlijkheid weerspiegelt: dat blijft ons doel!”