Truineer Nieuws melden?

Akkoord tussen Suzuki en STVV

Zion Suzuki en STVV hebben elkaar gevonden.  Een rare wending, want de speler die in zijn land als het grootste keeperstalent geldt, wees een paar weken geleden nog een bod van Manchester United af.

 

Dat hij eerder kiest voor STVV dan voor Manchester United heeft alles te maken met de Olympische Spelen van komend jaar in Parijs. Die wil hij geenszins op het spel zetten door ergens op de bank te belanden. Bij Manchester zou hij sowieso pas tweede doelman zijn.

Zion Suzuki (20 & 1,90m) is net als Schmidt een Japanner met Amerikaanse roots (Litlle Rock, Arkansas), zoon van een Ghanese vader en een Japanse moeder. Hij komt uit als basiskeeper voor Urawa Red Diamonds, heeft er ook al een nationale cap opzitten. Hij geldt als het grootste keeperstalent in zijn land.

meer info op bit.ly/43WsYVw