Truineer Nieuws melden?

Infodagen Qrios een voltreffer

De infodagen van volwassenonderwijs Qrios waren een voltreffer. Heb je de infodagen gemist? Dan kan je op www.qrios.be heel wat informatie terugvinden en je ook inschrijven voor een cursus of een afspraak.

© Öznur Özturk

Het was een gezellige drukte op de campussen van Qrios, tijdens de infodagen op zaterdag 26 en dinsdag 29 augustus! Heel wat nieuwsgierigen kwamen informatie inwinnen over opleidingen en cursussen van hun interesse.

Welke opleidingen kan ik volgen bij Qrios? Wanneer starten de cursussen? Waar gaan de lessen door? Heb ik bepaalde materialen nodig? Alle vragen werden met veel enthousiasme beantwoord door de leerkrachten. Op het secretariaat  was het bovendien alle hens aan dek opdat iedereen zich kon inschrijven.

De lessen starten in september en vinden overdag of ’s avonds plaats, afhankelijk van de opleiding die je volgt. Via heel wat opleidingen kan je een diploma secundair onderwijs halen of een beroep leren. Zo bieden we onder andere heel wat opleidingen aan voor knelpuntberoepen, zoals elektrotechnisch installateur, onderhoudsmecanicien, fietshersteller, meubelmaker,…

Maar ook als je een cursus wil volgen om je bij te scholen of als hobby, kan je bij Qrios terecht. Laat je wegwijs maken op de iPad of iPhone, leer een taal (Engels, Frans, Spaans, Italiaans), verbeter je naaikunsten of leer breien,…

Heb je de infodagen gemist?
Dan kan je op www.qrios.be heel wat informatie terugvinden. Je kan je inschrijven voor een cursus of een afspraak maken om een persoonlijk leertraject op te stellen.