Truineer Nieuws melden?

Foodtruckfestival SMA(A)K ‘praktisch’

Dag smaakmakers in St Truiden, het is weer zover… Van 04 augustus tem 06 augustus tovert het foodtruckfestival SMA(A)K ons prachtige stadspark weer om tot het paradijs voor foodies van alle leeftijden. Jullie komen toch ook? Tot dan.

Van vrijdag tot zondag foodtruckfestival SMA(A)K in het stadspark Sinds het allereerste foodtruckfestival in 2015 groeide SMA(A)K uit tot een vaste waarde in de foodtruckwereld. Het succesrecept? Ervaring en een slimme manier van werken, afgekruid met een unieke gezelligheid en natuurlijk fantastisch eten. SMA(A)K rolt ondertussen naar meer dan 20 steden, maar er is altijd genoeg eten voor meer hongerigen. In Sint-Truiden weten ze er alles van.

 

𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦 𝗜𝗡𝗞𝗢𝗠
𝗢𝗣𝗘𝗡𝗜𝗡𝗚𝗦𝗨𝗥𝗘𝗡 📆
✔️ Vrijdag 4 augustus, 17:00 – 22:00 uur
✔️ Zaterdag 5 augustus, 12:00 – 22:00 uur
✔️ Zondag 6 augustus, 12:00 – 21:00 uur
𝗟𝗢𝗖𝗔𝗧𝗜𝗘 📍
Stadspark – Parkstraat 22, 3800 Sint-Truiden
Meer info op smaakfestival.be
In samenwerking met Stad Sint-Truiden