Truineer Nieuws melden?

Foodtruckfestival SMA(A)K met lekkers uit alle windstreken

Vandaag de tweede dag van het foodtruckfestival SMA(A)K. Wie er gisteren bij de opening niet bij was, kan zijn schade nog tot en met zondag inhalen.  Laat je betoveren door al dat lekkers uit diverse windstreken en geniet van de sfeer en de muziek.

Van de allerkleinste kindermaagjes tot de zevende maag van grote eters en van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans: op het foodtruckfestival vindt iedereen iets naar zijn smaak. De foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en bruisendste drankjes. Een gin-tonic, een glaasje bubbels of toch liever een frisse pint? Santé!

Creating Memories

Met SMA(A)K worden mensen samengebracht. Het festival is een groot volksfeest voor mensen uit hde eigen stad, alsook ver daarbuiten. Een event voor jong en oud én naar ieders budget.  Gezellige zitjes, strobalen, picknickdekentjes, betoverende sfeerlichten, … Benieuwd naar wat we nog allemaal in petto hebben? Tot op SMA(A)K!