Truineer Nieuws melden?

Blanc by Aytems begin januari weg uit Sint-Truiden

Na Kerstmis sluit restaurant Blanc by Aytems zijn deuren in onze stad om werk te maken van een nieuw concept in de Burburestraat in Antwerpen-Zuid.

Beste gewaardeerde gasten,
Met oprechte dankbaarheid en een mix van opwinding willen wij jullie op de hoogte brengen van een spannende verandering die ons te wachten staat. Jullie steun en genegenheid hebben ons door de jaren heen geïnspireerd en gesterkt, en we voelen ons bevoorrecht om deze bijzondere reis met jullie te hebben gedeeld.
Het is met een vreugdevol hart en een beetje weemoed dat we aankondigen dat Blanc binnenkort zijn deuren in Sint-Truiden zal sluiten. Maar wees gerust, dit is slechts het einde van een hoofdstuk en het begin van een opwindend nieuw avontuur.
Kerst vieren we nog met jullie bij Blanc in Sint-Truiden, en dit zal onze laatste menu zijn die we in deze prachtige omgeving zullen serveren. Jullie hebben onze tijd hier onvergetelijk gemaakt, en dit laatste samenzijn zal een viering zijn van al die bijzondere momenten die we hebben gedeeld.
Vanaf januari 2024 verplaatsen we onze passie en creativiteit naar het bruisende Antwerpen-Zuid, waar we ons nieuwe thuis zullen vinden op de Burburestraat. Hier zullen we niet één, maar drie unieke concepten combineren onder één dak.
Op de begane grond verwelkomen we jullie in een betoverende cocktail- en wijnbar. Op de eerste verdieping blijft ons vertrouwde restaurantconcept bestaan, zij het in een toegankelijkere vorm.  En als kers op de taart hebben we op de tweede verdieping drie ruime en luxueuze suites voor jullie gecreëerd. Deze suites bevinden zich op steenworp afstand van enkele van de mooiste bezienswaardigheden van Antwerpen. Hier kunt u genieten van het comfort en de elegantie die u van ons gewend bent.
Wil je alvast een plaatsje bemachtigen in onze B&B suites of ons restaurant? Goed nieuws! Reserveringen zijn nu al mogelijk. Neem contact met ons op via blanc@byaytems.be voor verdere informatie of om uw plekje te reserveren.
Dank jullie wel voor jullie vertrouwen, jullie vriendschap en de prachtige herinneringen die we hebben opgebouwd. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen in onze nieuwe, ruimere setting en om jullie te laten kennismaken met onze nieuwe concepten.
Met warme groeten,
Familie Blanc by Aytems