Truineer Nieuws melden?

ACTIE – Ontdek Haspengouw met Vespatours tot 31 augustus

Verken Haspengouw op een onvergetelijke Vespa-tour! Welkom bij VespaTours, de oprichter van Vespatours is trouwens de pionier en bezieler van het vespatoerisme in deze prachtige streek. “Onze passie de Vespa, Haspengouw en onze klanten drijft ons om voortdurend te groeien en de allerbeste kwaliteit te bieden”, aldus Pascal Windmolders van Vespatours. Hij pakt nu uit met een stunt voor de lezers van Truineer.be, boek een duo Vespa en ontvang een gratis picknick in samenwerking met onze lokale boeren.

© Vespatours

Kijk eens op een andere manier naar Haspengouw
“Vertrekkend vanaf het Kasteel van Ordingen, nemen onze Vespa’s je mee op een adembenemende reis door de bloeiende boomgaarden en schilderachtige landschappen, kijk zelf eens als toerist naar je eigen streek. Laat je verrassen door de charmante dorpjes en de heuvelachtige wegen terwijl je geniet van het ultieme gevoel van vrijheid op een Vespa. Ervaar samen met je geliefde, vrienden of familie een dag vol avontuur, ontspanning en lekkernijen. De Vespa’s zijn stijlvol en goed onderhouden, zodat je zorgeloos kunt genieten van je tocht. Bij VespaTours staan we garant voor een persoonlijke en attente service. Onze zorgvuldig uitgestippelde route en insider tips zorgen ervoor dat je elk moment van je tour koestert. Of je nu een romantische uitje plant, een dagje plezier zoekt met vrienden, een teambuilding met collega’s of gewoon de schoonheid van Haspengouw wilt ervaren, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.”

Actie voor lezers Truineer.be tot en met 31 augustus inclusief picknick

  • Vespa (duo) is 30 euro per persoon voor 1 tijdslot* in de week inclusief picknick
  • Vespa (duo) is 35 euro per persoon voor 1 tijdslot* in het weekend inclusief picknick

*Tijdsloten: van 10u tot 14u of van 14u tot 18u

Beleef de zomer op z’n best en reserveer nu jouw Vespatour bij VespaTours. Laat ons je meenemen op een magische reis door de prachtige Haspengouwse natuur. Ontdek de geheimen van deze unieke regio op een Vespa en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!

Reserveren via deze link of telefoon +32(0)495 55 95 07, gebruik de code Truineer om deel te nemen aan de actie met gratis picknick.