Truineer Nieuws melden?

Wie helpt Fenya (9) uit Binderveld?

Oproep: wie helpt Fenya, een meisje van 9 uit Binderveld, met een hersenverlanmming. Om haar revalidatie een extra boost te geven zijn er extra toestellen nodig.

Een hart voor Fenya

 

Fenya is 9 jaar en heeft hersenverlamming.Ze heeft hulpmiddelen nodig om de thuissituatie draaglijker te maken.

Fenya is een 9 jarig meisje met hersenverlamming. Ze zit sinds haar kleutertijd in een rolstoel en fijne motoriek met haar handen lukt niet. Ze heeft al meerdere zware operaties ondergaan om anatomisch te kunnen verder groeien tot een jong volwassene. Ze heeft nog maar pas een zware operatie met 4 maanden revalidatie achter de rug in UZ Leuven en er staat al weer een volgende ingreep op de planning. Momenteel oefent Fenya in een ziekenhuisbed maar dat is nauwelijks nog haalbaar. Om haar revalidatie in de thuissituatie draaglijker te maken zijn een positionerings-/behandeltafel nodig & een trainingstoestel voor de bovenste en onderste ledematen. Deze kosten echter handen vol geld. We hopen met deze toestellen haar een betere ondersteuning te kunnen geven en haar revalidatiemogelijkheden aanzienlijk te vergroten. Het machteloos moeten toekijken aan de zijlijn en de hoge kost van deze apparatuur zijn de aanzet geweest om deze actie op poten te zetten. We hopen Fenya op deze manier een 💜 onder de riem te steken en hopen dat ze de mentale kracht en moed blijft vinden om samen met ons verder te vechten!

Steunen kan HIER