Truineer Nieuws melden?

Vrijstaat A zit erop

vzw Verrassend Positief mag met Vrijstaat A terugkijken op een geslaagd initiatief. Want ’t is daar gedaan. Voorlopig toch. Want de vzw kondigt nieuwe initiatieven aan. Wat het wordt? Daar hebben we nog even het raden naar.

C’est fini! 🪩
Na 4 weken epic parties, creatieve events, geweldige workshops en bakken positiviteit sluiten wij voorlopig onze Vrijstaat weer. 🥺
Maar geen nood! De vzw Verrassend Positief zal nog voor vele positieve acties zorgen om onze Trudostad nog mooier te maken! Positieve en verrassende initiatieven op poten zetten, dat is wat de vzw van plan is. Door kleine en grote acties en projecten willen we in Sint-Truiden een spoor van positiviteit achterlaten.
Inwoners verrassen, laten genieten, ontspannen en verbinden. Daar staan we voor. ❤️🤩
Hou onze kanalen dus zeker in de gaten!
Good vibes, good people en vooral Verassend Positief!

Meer info via

https://www.facebook.com/vrijstaata &

Vrijstaat A