Truineer Nieuws melden?

Vanavond ook Sean Dhondt op Parkies

Vanavond niet alleen Karen Damen op Parkies, maar ook Sean Dhondt met zijn band Top Guns. Zijn ontslag bij Qmusic was een zware klap, maar veel tijd om bij de pakken te blijven neerzitten had hij niet. Deze zomer tourt hij namelijk door Vlaanderen met z’n nieuwe band Top Guns

Interview met Sean HIER

TOP GUNS

De 80’s zijn helemaal terug: cassettes, Stranger Things, de mullet,… de nostalgie regeert!

Hoog tijd om de veelzijdige muziek van de jaren ’80 weer naar de Belgische en internationale podia te brengen. Begin 2023 ontstond het idee een nieuwe band op te richten om deze periode alle eer aan te doen: denk Phil Collins, Journey, Don Henley, Springsteen, Whitesnake, Simple Minds, INXS, Toto, Mr. Mister, Bowie,…

Vijf gelijkgestemde zielen vonden mekaar, met één gemeenschappelijk doel: u laten meezingen met pure 80’s classics – daar zorgen vette gitaarriffs, oldschool synths, drumfills, iconische baslijnen en een topstem voor. Vijf 80’s kids met jarenlange ervaring op nationale en internationale podia.