Truineer Nieuws melden?

Route naar Geluk

Is het jullie ook al opgevallen, deze bewegwijzerde route naar geluk die loopt langs de vesten? Het is een initiatief van het Vlaams Instituut Gezond Leven.

Met een gelukswandeling trakteer je deelnemers naast een frisse neus, ook op een meet-and-greet met de geluksdriehoek. Stap voor stap ontdekken wandelaars wat mentaal welbevinden is en hoe ze eraan kunnen werken, terwijl ze door hun favoriete stad of natuurgebied kuieren. De doe-opdrachten tijdens het traject zorgen voor een ludieke én inspirerende tocht.

Route naar geluk

Van dankbaarheidssprongen en proeven van de kracht van muziek tot je omgeving herontdekken met een heuse mindfulness-bingo … Met de geluksdriehoek als wegwijzer, leren wandelaars niet alleen bij over geluk, maar ze proberen ook meteen concrete tips & tricks uit tijdens de gelukswandeling.

Wist je dat je als volwassene best dagelijks 10.000 stappen zet om op-en-top gezond te blijven? Gelukkig hoef je je niet blind te staren op een cijfer: want elke stap telt. Tijdens de gelukswandeling worden de geluksopdrachten al wandelend uitgevoerd waardoor er ook een gezonde portie beweging aan te pas komt. De gelukswandeling zet deelnemers dus letterlijk op weg om aan hun geluk te bouwen en versterkt daarmee de fysieke én mentale gezondheid, win-win!

Meer info: HIER