Truineer Nieuws melden?

Resultaten verkeersactie afgelopen zondag

Onze politie voerde zondag weer controles uit. 18 van de 306 gecontroleerde bestuurders legden een positieve ademtest af. Dat lijkt mee te vallen, maar het zijn er toch 18 teveel.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst RESULTATEN VERKEERSACTIE PZ Sint-Truiden Gingelom Nieuwerkerken Locaties: Luikersteenweg Hasseltsesteenweg het derde dispositief was in samenwerking met de collega' van PZ Kanton Borgloon en PZ LRH Alcohol en drugs Van 306 gecontroleerde bestuurders, legden 18 personen een positieve ademtest af. 9 juli 2023 Onmiddellijke inningen 2x gordel keuring profiel banden GROOT DAT JE NUCHTER RIJDT GELHK BELOOFD V.VSV Processen-verbaal keuring 1x geen verzekering, niet ingeschreven en vervallen keuring 1x rijden spijts verval 1x niet verzekering en geen rijbewijs