Truineer Nieuws melden?

Plectrum strijkt neer in Vrijstaat A

Donderdag 13 juli strijkt de Truiense concertorganisatie PLECTRUM neer in Vrijstaat A. In hun zog nemen ze Truiens muzikaal talent mee: Mellow, Ernst en Trance Fatale

Donderdag 13 juli strijkt de Truiense concertorganisatie PLECTRUM neer in Vrijstaat A. Normaliter staan ze bekend voor intieme -indoor- clubconcerten zijn, maar nu palmen ze schaamteloos de koer van de Zoutstraat in.
In hun zog nemen ze het kruin van Haspengouws muzikaal talent mee: het excentrieke ERNST met een exclusieve try-out in aanloop naar de Gentse Feesten, MELLOW met hun eerste publiek optreden in hun nieuwe bezetting (check die synths!!!) en het eerste optreden van TRANCE FATALE (tot voor kort onder de naam Fuel Balance).
De uiteinden van het diverse Rockspectrum worden afgetoetst deze avond. Van Pop Noir met vleugjes David Lynch & jazz, over melodische doch stevige rock doorspekt met synths tot onversneden psychedelische garage rock zonder compromissen…
Zak af naar Vrijstaat A en ga op muzikale ontdekkingstocht in eigen stad tijdens PLECTRUM!

 

Kan een illustratie zijn van 1 persoon en tekst