Truineer Nieuws melden?

Parkies met Maksim

Parkies blijkt een voltreffer, zeker ook bij ons, waar et klein stadspark de afgelopen weken aardig vol liep. Donderdag is het weer zover. Dan komt Maksim. Zijn optreden is omstreeks 21.15 uur voorzien.

MAKSIM

Maksim Stojanac, of kortweg Maksim  is geboren in Antwerpen op 29 december 1997, heeft Servische en Russische roots  én is  een creatieveling pur sang. Op 12 jarige leeftijd  maakte hij zijn debuut in het kerkkoor waar hij enkele jaren deel van zou uitmaken.

Met zijn hoofdrol in de ultra populaire Ketnetreeks # Like Me bewees hij dat zingen écht zijn ding is.  Hij begon door deze reeks ook stilaan te geloven  dat hij van zijn hobby zijn beroep zou kunnen maken. Hij won ook de reeks Tulpen uit Amsterdam op Play 4 waar Vlaamse artiesten Nederlandse covers brachten .   Maar de televisiereeks waar hij de harten van heel  Vlaanderen stal als zanger ,  was ongetwijfeld The Masked Singer waar hij het  als de immer sympathieke Leeuw,  tot de halve finale schopte .

In 2022 kwam  zijn solo plaat “Maksim” uit . Een samenwerking met Leon Palmen, Haris Alagic en Lodewijk Martens resulteerde in een album vol Vlaamse pop met een r&b randje. Dit debuut stond redelijk snel op 1 in de  Vlaamse Ultratop en behaalde de meeste streams op Spotify tijdens de releaseweek.  Met zijn  laatste single” Onder invloed “ bewijst Maksim dat hij de juiste keuze maakte om voluit voor zijn zangcarrière te gaan want ook deze song doet het goed. Met een derde hit op rij is het duidelijk dat hij geen eendagsvlieg is. Maksim is nog altijd ontzettend blij dat hij de stap durfde zetten om voluit voor zijn muziekcarrière te gaan.

 Hij omringt zich vandaag met een full  band waarmee hij tijdens de zomer van 2023 op verschillende festivals en podia zal staan.

🌿 Welkom vanaf 19uur

🌿 Voorprogramma start 20:15u

🌿 Hoofdprogramma start 21:15u

Tekst en bron: Parkies