Truineer Nieuws melden?

Oproep: leden van KSA Sint-Truiden mogen zich melden

KSA Sint-Truiden plant een eerste reünie op zaterdag 18 november en is daarvoor op zoek naar contactgegevens van leden uit de tijd van toen.

Oproep KSA Sint-Truiden

 

KSA Sint-Truiden 1965-1975: zowat 50 jaren geleden vergaderden we op zaterdagnamiddagen, gingen we op dropping, op Joepie, op kamp….. en dit alles werd in verslagen,  dia’s en foto’s vastgelegd en opgeslagen oa in onze ‘Bok(kerijder)’, het toenmalig leiders- en ledentijdschrift.

Vrij toevallig zijn een vijftal oudgedienden uit die tijd mekaar tegengekomen, en toen bleek dat we nog zoveel verhalen én materiaal uit die tijd te vertellen en te delen  hadden, hebben we beslist om de handen in elkaar te slaan om met zoveel mogelijk leiders en leden van toen nog even  de sfeer van de oude dagen op te roepen tijdens een reünie op zaterdagnamiddag 18 nov as. 
We zijn op zoek gegaan naar (mail)adressen van de mensen van toen, inmiddels krasse zestigers en zeventigers….., en via onze zoektocht hebben we inmiddels al een honderdtal ex-KSA-ers terug opgespoord, die erg positief en enthousiast reageerden op het initiatief.
Met dit bericht in  ‘den Truineer’  willen we iedereen bereiken die tot op heden nog  geen uitnodiging/kennisgeving hebben ontvangen en toch graag mee zouden aansluiten bij het initiatief.
Het volstraat om een berichtje door te zenden naar  ksa.sint.truiden@gmail.com om van alle verdere stappen op de hoogte te blijven.
Beste groet van Luk knapen, Danny Ackaert, Jan Kevers, Johan Schevenels, Tony Heeren, Rohnny Vanoirbeek en Ben(edikt) Nicolaï
op de foto de 12-14 – jarige ‘knapen’ op tweedaagse tijdens het zomerkamp van 1973 in Tessenderlo