Truineer Nieuws melden?

Nocturne ‘Bal National’ de Vrije Met

Avondopening met “Bal National” op antiek- & brocantemarkt De Vrije Met in Zoutleeuw. Schrijf alvast 20 juli (van 18 tot 22 uur) in je agenda.

Mededeling De Vrije Met
Op onze avondopening van donderdag 20/07 brengen we jullie twee muzikale traktaties rechtstreeks uit de diepste wortels van Haspengouw! Naast Grin’s Cabin mogen jullie je klaar maken voor een muzikale tractorrit door de streek van bloesems, fruit en plantages, onder leiding van niemand minder dan de enige echte Luka La Menzo!
Luka La Menzo, een getalenteerde man met een hart vol muziek, zal bekende nummers in een sfeervol country- en folkjasje draperen. Hij voegt zijn eigen doorleefde teksten toe over liefde, verdriet en het leven in Haspengouw. En dat alles zal hij zingen in het unieke dialect van Sintruin!