Truineer Nieuws melden?

Nieuw vuur in Vrijstaat A

Peter Preuveneers vormt samen met Philip Vanoppen en Wim Lauwers de nieuwe formatie Nieuw Vuur. Wie ze aan het werk wil zien, kan 8 juli terecht in Vrijstaat A.

Nieuw Vuur is een nieuwe Truiense band die Nederlandstalige pop, rock brengt. Andere toeschouwers die ze aan het werk zagen zeggen dat het levensliederen en chansons zijn. Het zijn in elk geval eigen nummers over het leven van elke dag én nacht. Soms is dat een avontuur dat leidt naar de hel of de hemel of naar een vijver die uitnodigt om met je kleren erin te springen! Nieuw Vuur wil mensen laten dansen, lachen, huilen maar vooral zin geven! Ze willen ooit op Werchter staan. Dat is een droom. Nieuw Vuur vindt dat je in dromen moet geloven. En Vrijstaat A vindt dat zeker ook. Kom ze hier ontdekken!

8 juli: 21u. tot 21u.45, inkom gratis