Truineer Nieuws melden?

Lago Bloesembad biedt zalig zomerprogramma

Voor de thuisblijvers en voor alle levensgenieters, in Lago Bloesembad kan je dat vakantiegevoel perfect ervaren. Lees maar even mee.

De LAGO-zwemparadijzen staan te popelen om bezoekers over heel België te verwelkomen voor  subtropische waterpret. In wel 11 zwembaden genieten gezinnen van een heerlijke vakantie-uitstap  dichtbij huis. Elk zwemparadijs biedt naast de gekende faciliteiten ook een scala aan spetterende  zomeractiviteiten. Met het uitgebreide aanbod van buitenactiviteiten kun je onder andere ook bij  LAGO Sint-Truiden Bloesembad buiten van dat vakantiegevoel genieten.  

Zalig zomeren dichtbij huis  

In juni hebben we al mogen proeven van subtropische weersomstandigheden. We kijken dan ook  reikhalzend uit naar de zomervakantie! Zin in vakantie in eigen land? Geen gedoe met files richting de kust,  LAGO Sint-Truiden Bloesembad verwelkomt gezinnen graag voor een zalige zwemuitstap. Of er nu zomers  regenweer voorbijraast of de thermometer meer dan 30°C aanduidt, dankzij het all-weather aanbod ervaren gezinnen eindeloos plezier. Voor verkoeling hoef je niet ver te rijden en ook wanneer je op zoek  bent naar indoor pret is LAGO hét geschikte uitje. 

Extra zomeractiviteiten zorgen voor de perfecte afkoeling  

Tijdens de zomervakantie ontdek je een buitengewoon zomerprogramma bij Bloesembad. Ontmoet Ollie de mascotte, overwin het hindernissenparcours in de zwemvijver, ga elke dag tussen 10u45-11u45 en  16u15-17u op ruimtereis in de VR-slide, ontdek magische onderwaterwerelden tijdens het VR snorkelen  (elke dag tussen 15u15-16u), roetsj van de buiten buikschuifglijbaan, zoek de ultieme verfrissing op in het buitenbad of zwemvijver of kom na al dat ravotten tot rust op de ligweide met ligzetels.  

Daarbovenop zijn er tijdens de zomermaanden ook leuke WaiWai kampjes. Je vindt het volledige vakantie  aanbod via deze link. Wist je trouwens dat je de meeste buitenbaden in België bij LAGO vindt? Dat is goed  voor 3.001.200 liter waterplezier!