Truineer Nieuws melden?

It’s T-Time

STVV lanceert een opmerkelijke nieuwe rubriek op  social media: T-Time. In deze rubriek beantwoordt CEO Takayuki Tateishi, mister T, in alle openheid  één van de meest prangende supportersvragen van het moment.

STVV lanceert een opmerkelijke nieuwe rubriek op  social media: T-Time. In deze rubriek beantwoordt CEO Takayuki Tateishi in alle openheid  één van de meest prangende supportersvragen van het moment.

In Haspengouw zijn we heel direct. We zijn het gewoon om onze mening te zeggen en  rechtuit onze vragen te stellen. Daarom bieden we onze supporters de nodige inspraak. Zo  organiseerden we vorig jaar onze eerste Fanconferentie, waarop elke abonnee zijn/haar  vraag persoonlijk aan onze CEO kon stellen. Dit jaar breien we niet alleen een vervolg aan  deze Fanconferentie – in de week voor de competitiestart vindt de tweede editie plaats – we gaan ook de dialoog aan via social media. In de maandelijkse rubriek T-Time zal  mijnheer Tateishi stilstaan bij een thema dat leeft bij onze supporters”, aldus brand  manager Bert Stas.  

T(ea) Time 

“De naam T-Time verwijst enerzijds naar een theemoment. Mijnheer Tateishi praat  ontspannen, met een typische thee in de hand. Daarvoor heeft hij zelfs een authentieke  Japanse theepot laten overvliegen”, verklapt communicatiemedewerker Simon Hallet.  “Anderzijds spreken de collega’s onze CEO ook aan met de roepnaam ‘mr. T’. Daarom  vonden we dit een toepasselijke naam voor onze rubriek.”

Hart op de tong

CEO Tateishi is alvast blij met het initiatief. “We zijn intussen al een hele tijd in Sint-Truiden  en doen er alles aan om ons in te leven in de lokale gemeenschap. Het is duidelijk dat onze  supporters het hart op de tong hebben. Heel veel supporters spreken onze medewerkers  aan, mailen, bellen met vragen. Binnen het team zullen we elke maand één thema  selecteren en daarbij stilstaan. Dit is voor mij dan ook één van de manieren om de hand uit  te steken naar de Haspengouwers, zodat iedereen zich blijft vereenzelvigen met onze  mooie club.”

Bekijk de eerste aflevering van T-Time hier:

Meer info: