Truineer Nieuws melden?

Het behoud is het eerste doel voor KVV Zepperen-Brustem

Het is benieuwd uitkijken naar de eerste stappen van KVV Zepperen-Brustem in nationale. Het behoud is alleszins het eerste doel, vertelt ondervoorzitter Marc Bels. Maar toch blijkt er meer ambitie uit zijn woorden.

In telegramstijl overlopen we met Marc de staf, de transfers, het verloop van vorig seizoen en de ambitie voor dit seizoen.
Staf
T1 Reumers Luc: 3de seizoen
T2 Corswarem Steve: 2de seizoen
KT: Boyen Govert: 1ste seizoen
Transfers in:
Dante Janssens( KVK Tienen)
Thomas Vanswegenhoven( OHL)
Nigel Gerrits( Herk FC)
William Vanvoorden(Zonhoven United)
Tim Peeters(Zonhoven United)
Martijn Swartenbroekx(FC Landen)
Julien Meunier(Stade Disonnais)
Vorig seizoen
Acht jaar na de fusie konden we eindelijk de stap zetten naar nationaal voetbal. Een gevarieerde mix aan spelers en de meevallers op vlak van kwetsuren maakten dat het dominante voetbalspel werd beloond met een mooie titel van kampioen. Luc Reumers deed de puzzelstukken perfect in elkaar vallen en bracht regelmaat en discipline in het team.
Ambities
Naar volgend seizoen zullen we de kaart trekken van de betere provinciale spelers. Het behoud wordt het eerste doel en misschien zit de linkse kolom er ook in. Dr start zal heel belangrijk worden.Met een verplaatsing op de eerste speeldag naar Termien zullen wij al onmiddellijk waten waar we staan.