Truineer Nieuws melden?

Zenn Ulenaers naar VV Zepperen-Brustem

KVV Zepperen-Brustem haalt bij KSK Heist de Limburgse verdediger Zenn Ulenaers.

Ook Zepperen-Brustem stelt nog een aanwinst voor volgende week te zien tegen STVV.
Zenn Ulenaers, een 21 jarige geboren en getogen Houthalenaar , komt over van KSK Heist uit 1ste nationale.
Deze ranke verdediger begon op zijn 5 jaar te voetballen bij fc Hechtel en werd al gauw opgemerkt door KRC Genk. Na 4 jaar Genk en 3 jaar Lommel kwam hij terecht bij Westerlo waar Zenn tot bij de beloften speelde. Na Bocholt en Heist gaat Zenn resoluut en ambitieus zijn kans bij Zepperen-Brustem.
Veel succes Zenn en welkom bij Zepperen-Brustem!!
Wil je Zenn aan het werk zien, samen de rest van onze kersverse Nationalers? Kom dan aanstaande zaterdag 17 juni naar “het dekken:”
Kan popart zijn van 2 mensen, mensen die voetbal spelen, mensen die volleyballen en , met de tekst KOOP TICKETS VOOR: ZATERDAG 17 JUNI 17000 STVV べにしたん VERKOO PP 20 DNM com GEZUSTERS BRUSTEM GEBOD- ZEPPEREN AO MAILEN EVENTS@ @ZEPPERENBRUSTEM.BE LOKETTEN AAN STADION ZEPPEREN