Truineer Nieuws melden?

Vrijstaat A opent met Buscemi & CC92 the day after

Vrijstaat A, de hippe zomerbar op de binnenkoer van het oude Atheneum, opent woensdag 21 juni met drie toppers: DJ Corridor, Borokov en Buscemi. De dag nadien is CC92 te gast.

In grotere steden zoals o.a. Berlijn en Boedapest zie je het vaker: leegstaande gebouwen die tijdelijk ingevuld worden door een fijne zomerbar. Vrijstaat A, met de A van Atheneum, laat de zomer met een unieke creatieve invulling van de locatie starten. Stellingen, kleur, planten: samen zorgen ze voor  een zomers gevoel. De programmatie is divers en er zijn activiteiten voor elk wat wils.

Vanaf nu zal het Oud Atheneum elke avond kleurrijk oplichten dankzij een prachtige lichtopstelling van Jimmi Smets, zaakvoerder van firma Magirus (Sound & Light voor events).
Buscemi en Borokov openen de zomerbar op woensdag 21 juni. Verder is er een ‘studentnight’, Cocadisco is back, cocktailnights, afterworks-dj’s en bands, comedy en nog veel meer..Ook voor de kleinsten onder ons wordt het een plezante plaats. Er zijn aangepaste activiteiten en speelgoed. Kortom, de jonge inwoners zullen zich er thuis voelen.

Zelfs dé Truiense klassieker, de Midweekfeesten, zal er plaatsvinden. Op woensdag 5 juli speelt Domino er de pannen van het dak.

Vrijstaat A is open van woensdag tot en met zondag van 12 u tot 24 u.
www.vrijstaata.be

Kan een afbeelding zijn van 5 mensen en , met de tekst AFTERW TERWORK met liveoptreden van de Collega's Rock coverband 3800 CC92 Donderdag 22 juni in VRIJSTAAT Enkele gratis drankjes vanaf 16u30, optreden om 18u Geen inschrijving nodig! Wat is VRIJSTAATA en waar ligt het?