Truineer Nieuws melden?

Vandaag Fandag STVV

STVV is Sint-Truiden en Sint-Truiden is STVV. Daarom vindt de jaarlijkse fandag dit jaar opnieuw plaats in het hart van de stad: op 25 juni palmt geel-blauw de Truiense Groenmarkt in. Wil je kennismaken met het nieuwe STVV en genieten van de activiteiten van onze partners? Zak dan vandaag af naar de altijd sfeervolle Groenmarkt. Alle Kanaries – van jong tot oud – zijn van harte welkom!

© STVV
  • Om 13u vindt onze Binkie Kids Training plaats, waarop kinderen training krijgen van de spelers van STVV.
  • Na afloop van deze training wandelen de kinderen en hun (groot)ouders – samen met de spelers van de eerste ploeg en de sportieve staf – naar de Groenmarkt. Een mooie geel-blauwe mars richting de stad, met andere woorden.
  • Vanaf 14u start onze Fandag officieel: je kan dan terecht op de Groenmarkt om gezellig iets te drinken en deel te nemen aan de activaties van de standhouders. Inschrijven vooraf is – voor alle duidelijkheid – in dit geval niet nodig. De Groenmarkt is vrij toegankelijk.
  • Om klokslag 15u onthullen we ons nieuwe thuisshirt. Aansluitend kan je op handtekeningenjacht bij de spelers én geven de Kanaries enkele interviews op het podium.
  • Het einde is voorzien om 18u.