Truineer Nieuws melden?

Tropische vibes tijdens jaarlijkse zomerbraderie

Van zaterdag 24 juni t.e.m. maandag 26 juni zal het stadscentrum van Sint-Truiden tijdens de jaarlijkse zomerbraderie ondergedompeld worden in tropische en exotische sferen.

Zomerbraderie met Autoshow

De Truiense Zomerbraderie brengt altijd veel gezelligheid, sfeer en animatie naar het stadscentrum. De handelaars vullen de straten met hun braderiekraampjes en bieden jullie exclusieve kortingen en acties gedurende het weekend van 24 t.e.m. 26 juni.

  • Zaterdag 24 juni: Zomerbraderie en springkastelen voor de kids
  • Zondag 25 juni: Zomerbraderie met Truiense Autoshow op de Grote Markt
  • Maandag 26 juni: Zomerbraderie met Avondmarkt en winkels geopend tot 21u

“Jaarlijks starten we de zomer in Sint-Truiden met een heuse zomerbraderie”, vertelt schepen van middenstand, Hilde Vautmans. “De stad floreert, zeker omdat het een driedaagse is waarmee zowel horeca, handel als markt gebaat zijn. Er wordt gezorgd voor voldoende animatie in de winkelstraten en plezier voor jong en oud. Het is met dergelijke initiatieven als de Zomerbraderie en de afgelopen Ladies City Day dat we als middenstandsvereniging onze stad in de kijker blijven zetten voor bezoekers en shoppers. Kom dus zeker shoppen en genieten in Sint-Truiden, met de prachtige gedecoreerde winkelstraten met de vlinders en ijsjes, wanen we ons tijdens de Zomerbraderie altijd een beetje met vakantie!”, besluit schepen Vautmans.

Avondmarkt met Tropical Party

De Zomerbraderie wordt traditioneel op maandag afgesloten met de jaarlijkse Avondmarkt. Ook de winkels zijn maandag 26 juni geopend tot 21u. Een weekend met tweemaal de Haspengouw Markt, dat kan niet anders dan leuk zijn. Als ware knaller sluiten we de driedaagse af met een DJ-set van Truiens DJ, DJ Dandy Lenny. It’s gonna be a Tropical Party!

“Als middenstandsvereniging is het belangrijk om de lokale handel en economie te blijven ondersteunen. Een schitterend weekend vol winkelplezier wacht op ons, waarbij lokaal shoppen en een onvergetelijke beleving voorop staan”, besluit voorzitter van Truiense middenstandsvereniging, Trud’Or vzw, Philip Bronckaerts.

De Truiense Handel, Horeca & Markt ontvangt jullie met open armen in het weekend van 24, 25 en 26 juni. Meer info via: www.shopandthecity.be